kolmapäev, 17. september 2008

Ahjukartulid tomati ja munaga

10 suuremat kartulit
3 sl oliivõli
kartulimaitseainet
soola
musta pipart

Tomatikaste:
3 tomatit
1 sibul

Munakaste:
2 muna
piima
valge sibul
roheline sibul
till

Sega kartulisektorid kausis õli, soola, pipra, kartulimaitseainega.Tomatid ja sibul teha saumiksriga hästi peeneks. Munad segada piimaga, panna soola, pipart, rohelist sibulat ja tilli.

Laota kartulid ahjuplaadile. Küpseta 200 kraadi juures umbes 25 min., lisa siis tomatikaste ja küpseta veel 10 min, lõpuks vala kartulitele peale munakaste ja küpsetada kuni kartulid on pehmed ja muna hüübinud.

Serveeri seene-hakklihakastmega.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

hea algus