esmaspäev, 16. märts 2009

Hakkliha-riisihautis










3 sl õli
175g riis
1 tk sibul
1-2 küünt küüslauk
1tk roheline paprika
500g segahakkliha
1 purk konservmais
1 dl tomatikaste
1.5 dl ketšup või salsa
3.5 dl vesi
1 tl sool
0.5 tl must pipar
meelepärased värsked ürdid (pune,tüümian,petersell)

Kuumuta potis õli. Lisa riis, hakitud sibul, küüslauk ja paprika ning hauta 5 minutit. Lisa hakkliha ja pruunista 5-6 minutit. Siis lisa mais, tomatikaste, ketšup ja vesi. Vähenda pliidi kuumust, kata pott kaanega ning hauta 20 minutit, kuni riis on pehme. Vahepeal sega rooga ja kalla vajadusel juurde vett. Maitsesta soola, pipra ja hakitud värskete ürtidega. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

Kommentaare ei ole: