teisipäev, 17. jaanuar 2012

Võileivakate kalapulkadest














Minu lastele meeldivad väga kalapulgad, no ei ole jah need kõige tervislikumad, aga vahel ikka võib. Vahelduseks on neist hea midagi muud teha, näiteks võileivakatet. Idee sain oma isalt, kes pakkus mulle sellise kattega tehtud võileiba ja ma ei nuputanudki välja, et millest see koosneb, aga maitses hästi.

10 kalapulka
pool sibulat või 1 väike sibul
100 gr majoneesi
50 gr riivitud juustu

Prae kalapulgad mõnusalt pruuniks(võimalikult vähese õliga) ja lase natuke jahtuda ning haki seejärel peeneks. Samuti haki sibul. Sega kokku hakitud kalapulgad ja sibul, lisa majonees ja riivitud juust ning ongi valmis.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

prrovisin, oli väga teistmoodi ja tekkis allegiline reaktsioon, mille tõttu veetsin 2päeva haiglas. Tuli välja et allergia on mul majoneesi vastu, nüüdsest söön vaid laktoosivaba majoneesi. Ühesõnaga tahtsin öelda, et kui teie ei tea kas tekivad allergilised reaktsioonid teistel, siis palun, südamest palun, et te mötleks enne kui midagi postitate. Suur aitäh! :)

Anonüümne ütles ...

Ma ei saa ütlemata jätta, et retsepti avaldaja ei vastuta ju iga inimese allergiliste reaktsioonide pärast. Majonees on majonees, olgu siis kalapulga kõrval või sees:)
Huvitav, millagi proovin kindlasti ära!