Pühapäev, 15. märts 2009

Hakklihavorm kartulipudruga

Kartulipuder:
kartul
piim
või
sool
must pipar

Hakklihakaste:
1spl või
400 gr hakkliha
sool
must pipar
250 gr köögi- v. juurvilju( nt. paprika v. tomat v.riivitud porgand v. seened jne)
3 dl tomatipastat
0,5 tl pitsamaitseainet

Peale:
1 tomat
1 tl punet
1dl riivjuustu

Koori kartulid ja lõika väiksemateks tükkideks, keeda soolakas vees pehmeks. Samal ajal valmista hakklihakaste. Selleks kuumuta pannil või ja pruunista hakkliha, maitsesta soola-pipraga.
Lisa köögivili ja tomatikaste, lase vaikselt podiseda 5 minutit. Kurna kartulid ning tambi pudruks, sega kloppides hulka või, piim, sool ja pipar. Vala hakklihakaste võitatud ahjuvormi ning kata kartulipudruga. Lõika tomat viiludeks ja laota pudrule. Riputa üle puneme ja riivitud juustuga. Küpseta ahjus 225° juures 15 minutit. Serveeri toorsalatiga.

Kommentaare ei ole: