![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiJtH-XzQcL75fWWUN6YfWS4AfY7xRYfxEKgHUZDMv6YeNe6qK8hgDvBxQibPPnZJ4oVh_O9uqetB_5MctSAzWSPhPniGMvHfjtx4t1RZf_zq_u-CSj-4HNPLOVMI-gFjW_bdxIE76uMZzM/s200/Picture+121.jpg)
175 g võid või margariini
1 muna
1 dl suhkurt
3 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
Kate:
2 dl vaarikaid
1 dl mustikaid
250 g 10% hapukoort
1 muna
0,5dl suhkurt
1 tl vanillisuhkurt
Vahusta toasoe või/margariin ja suhkur. Lisa muna ja jätka vahustamist. Viimaks sega hulka küpsetuspulbri-jahusegu. Suru tainas 26 cm läbimõõduga koogivormi ning küpseta 220 C juures 10 minutit. Samal ajal sega katteks kokku hapukoor, muna ja suhkrud. Lao veidi jahtunud koogipõhjale vaarikad ja mustikad, kalla üle hapukooreseguga. Küpseta 200 C juures, kuni kate on hüübinud ( umbes 20 minutit).
1 muna
1 dl suhkurt
3 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
Kate:
2 dl vaarikaid
1 dl mustikaid
250 g 10% hapukoort
1 muna
0,5dl suhkurt
1 tl vanillisuhkurt
Vahusta toasoe või/margariin ja suhkur. Lisa muna ja jätka vahustamist. Viimaks sega hulka küpsetuspulbri-jahusegu. Suru tainas 26 cm läbimõõduga koogivormi ning küpseta 220 C juures 10 minutit. Samal ajal sega katteks kokku hapukoor, muna ja suhkrud. Lao veidi jahtunud koogipõhjale vaarikad ja mustikad, kalla üle hapukooreseguga. Küpseta 200 C juures, kuni kate on hüübinud ( umbes 20 minutit).
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar