![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEggajcWg26n-3epkxZHE_lmbY_vO639Pro6uIDesP6CJTlbUwbeOMDu9y-dEnoMopcjwdebdXucM3tY6Zbg7jbnxexXnLHwgK4Pgxr32qbhH-cHsKTljVe7nBjtUfZuZv-Z8VP9HhJ0dcia/s200/Picture+116.jpg)
1-2 pakki pelmeene
3-4 muna
2 sl hapukoort
1-2 dl piima
külmutaud lillakpsast(võib ka ilma teha)
1 väike sibul
aroomisoola
basiilikut
pipart
sidrunipipart
- Pane külmutatud pelmeenid ja lillkapsas ahjuvormi.
- Prae tükeldatud sibulat pannil võis paar minutit, pane samuti vormi.
- Klopi munad hapukoore ja piimaga läbi, kalla kõige peale (NB! segu peab katma pelmeenid).
- Maitsesta tugevalt ja küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar