Esmaspäev, 25. jaanuar 2010

Kana-riisiwok ingveriga

Ingveri avastasin eelmine nädal, kui olin sõbrannal külas ning kuna šampust juues läks kõht tühjaks, siis otsustasime süüa teha. Ja meie suurepärase söögile andis imelise maitse ingver. Imelik, et ma seda varem ei ole märganud, kuigi pakk kuivatatud ingverit on kapis täitsa olemas. Värske on muidugi midagi muud. Igatahes olen nüüd ingverist vaimustuses ning täna tegin kana-riisi woki, mis mulle väga meeldis, loodan, et teised pereliikmed jagavad minuga seda arvamust.














200 gr riisi
300 gr kanafileed
1 punane paprika
3 küüslauguküünt
250 gr šampinjone
1 spl riivitud ingverit
soola
pipart
1 tl kurkumi
õli

Keeda riis soolvees pehmeks.
Haki küüslauk, paprika ja hauta need õlis pehmeks. Lisa tükeldatud šampinjonid ja riivitud ingver. Lisa maitseained ning hauta. Pruunista kanafileed ja lisa need köögiviljasegule. Sega omavahel läbi ning õrnal tulel lase neil omavahel maitsestuda. Lõpus lisa riis ning sega läbi.

Kommentaare ei ole: