Pühapäev, 26. veebruar 2012

Banaani rullbiskviit kirsimoosiga

Biskviit:

4 muna
3 dl suhkrut
3 dl jahu( eriti hea on Veski-Mati nisujahu)
3 tl küpsetuspulbrit
2 sl keeva vett

Täidis:

300 gr banaani-kohupiimapastat
1 banaan
1,5 dl kirsimoosi

Kuumuta ahi 250 kraadini.
Vahusta munad ja suhkur heledaks kohevaks vahuks. Sega küpsetuspulber jahuga ja lisa see vahustatud muna hulka. Sega ning lisa saadud segule keev vesi. Määri tainas ühtlase kihina küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Kõpseta u. 5 min. Keera biskviit pealmise poolega suhkruga ülepuistatud küpsetuspaberile. eemalda ettevaatlikult küpsetuspaber. Kui paber lahti ei tule, siis pintselda seda külma veega. Keera biskviit rulli ja lase jahtuda. Täidiseks lisa banaanikohupiimapastale purustatud banaan ning sega. Jahtunud koogile määri peale kõigepealt kirsimoos ning seejärel kohupiimasegu. Keera ettevaatlikult rulli ja lõika tükkideks. Peale võib raputada tuhksuhkrut.

Kommentaare ei ole: