Pühapäev, 18. oktoober 2009

Leivaomlett

Tahtsin täna hommikul midagi muud tavapärasest teha ja natuke otsides leidsin leivaomleti retsepti, mis sobis eriti hästi selleks, et mul oli üleliigsest seisma jäänud leiba. Otsa sai see päris ruttu ja kõht sai täitsa täis.


3 dl kuivanud leiva-ja saiakuubikuid
1 dl piima
4 muna
1dl riivjuustu
soola
vürtse
peenestatud maitserohelist

Kalla leib piimaga üle ja lase 15 minutit imbuda. Klopi munad kausis lahti, lisa riivjuust, sool, maitseroheline, vürtsid ja leivakuubikud. Aja pann madalal kuumusel tuliseks, lisa 1 sl õli. Kalla munasegu pannile ja lase ilma segamata hüübida. Paari minuti pärast kata pann kaanega ning küpseta veel 5-8 minutit, kuni munaroog on läbiküps ning alumine külg pruunistunud. Vajaduse korral tüsta pann vahepeal pliidilt.

Kommentaare ei ole: