Pühapäev, 2. jaanuar 2011

Hakkliha-tuunikalarullid

Olime täna Avel ja Markol külas. Seni kuni mehed kalal käisid ja lapsed õues lumetunneleid ehitasid, tegime meie Avega erinevaid maitsvaid sööke ja suupisteid. Lisaks Ave imemaitsvale sushile ja pasta-kalkuniroale said meie lauale minu meisterdatud hakkliha-tuunikalarullid. Eriti hästi maitsesid need Ave tehtud piparmünditeega.

















1 kg lehttainast
250 gr hakkliha
1 tuunikalakonserv( omas mahlas)
1 sibul
1 tomat
200 gr juust
200 gr hapukurki
liha üldmaitseainet
pitsa maitseainet
aroomisoola

Praadida hakkliha ja sibul. Lisada tuunikala, hapukurk ja tükeldatud tomat ja kuumutada läbi. Maitsestada. Rullida taigen lahti, ristküliku kujuliseks. Lisada taignale hakkliha-tuunikala segu ja riivitud juust. Rullida taigen tihedalt kokku ning lõigata otsast rattad. Määrida pealt võiga ning küpsetada 200 kraadises ahjus u. 15-20min.

Kommentaare ei ole: